Contact

Consult opties

  • Heeft u een vraag en vindt u het antwoord niet op onze pagina “Veelgestelde vragen” kunt u hier een vraag stellen die in de emailbox van één van beide chirurgen binnenkomt
  • Als u denkt dat uw probleem opgelost kan worden met een van de hier voorgestelde behandelingen. dan kunt u een consult aanvragen bij Dr. D. Haverkamp of Dr. D.Hoornenborg in het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam. Wij streven ernaar om u binnen enkele dagen op de polikliniek te mogen verwelkomen.
  • Ook kunt u bij ons terecht indien de wachttijd voor uw ingreep elders te lang is. Binnen het Slotervaartziekenhuis streven we ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijd voor een poliklinische afspraak is kort.Er zal altijd eerst gekeken worden of de klachten niet-chirurgisch behandeld kunnen worden.
  • Second opinion: bent u elders in behandeling voor uw enkelproblemen en wilt u dat Dr. D. Haverkamp of Dr. D.Hoornenborg een second opinion geeft, kunt u hier contact opnemen.
  • NB Als u een afspraak wilt maken met een specialist voor onderzoek of behandeling heeft u altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Anders worden de kosten voor de geleverde zorg niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Locatie


Medisch Centrum Slotervaart
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam
Telefoonnummer algemeen: 020 – 512 93 33
Telefoonummer orthopedie: 020 – 512 5116
Telefoonnummer afspraken: 020 – 512 5116
E-mail: info@orthopedie-slotervaart.nl of info@mijnnieuwenkel.nl