Contact

Consult opties

  • Heeft u een vraag en vindt u het antwoord niet op onze pagina “Veelgestelde vragen” kunt u hier een vraag stellen die in de emailbox van één van beide chirurgen binnenkomt
  • Als u denkt dat uw probleem opgelost kan worden met een van de hier voorgestelde behandelingen. dan kunt u een consult aanvragen bij Dr. D. Haverkamp of Dr. D.Hoornenborg in de Xpert Clinic Amsterdam. Wij streven ernaar om u binnen enkele dagen op de polikliniek te mogen verwelkomen.
  • Ook kunt u bij ons terecht indien de wachttijd voor uw ingreep elders te lang is. Binnen de Xpert Clinic streven we ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijd voor een poliklinische afspraak is kort.Er zal altijd eerst gekeken worden of de klachten niet-chirurgisch behandeld kunnen worden.
  • Second opinion: bent u elders in behandeling voor uw enkelproblemen en wilt u dat Dr. D. Haverkamp of Dr. D.Hoornenborg een second opinion geeft, kunt u hier contact opnemen.
  • NB Als u een afspraak wilt maken met een specialist voor onderzoek of behandeling heeft u altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Anders worden de kosten voor de geleverde zorg niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Locatie


Bezoekadres

Xpert Clinic Orthopedie Amsterdam
Laarderhoogtweg 12,
1101 EA Amsterdam (tegenover Ikea)
Telefoon: 088 778 5205
Telefoonnummer informatie en afspraken : 088 778 5205
Direct een afspraak maken ?: https://www.xpertclinic.nl/contact/maak-een-afspraak/
E-mail:info@xpertclinic.nl