Dr. Daniël Haverkamp

Dr. D. Haverkamp (1976) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en volgde de opleiding tot Orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum, Ziekenhuis Hilversum en het Slotervaartziekenhuis. Hij promoveerde in 2006 met zijn proefschrift over de operatieve behandeling van heupslijtage op jonge leeftijd. Sinds 2012 is Dr. D. Haverkamp werkzaam als staflid op de afdeling Orthopedie van het Slotervaartziekenhuis. Na zijn opleiding heeft Dr. Haverkamp zich toegelegd op heup en enkel pathologie. Op het gebied van de behandeling van enkelklachten heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan door een jaar samen te werken met Prof van Dijk en Prof Kerkhoffs in het AMC. Daarnaast heeft hij intensief samengewerkt met Doets, een (inmiddels gepensioneerd) pionier op het gebied van enkelvervanging.

Dr. Haverkamp is lid van de Nederlandse werkgroep voet en enkel en Bestuurslid van de ESSKA-AFAS (European Society for Sport Traumotology, Knee Surgery and Arthroscopy- Ankle and Foot Association). De ESSKA_AFAS heeft als doel kennis en kunde met betrekking tot voet en enkel chirurgie te verspreiden onder internationale orthopeden en de behandeling van voet en enkel letsels naar een hoger niveau te tillen door onderwijs en onderzoek. Dit betekent dat Dr. Haverkamp intensief betrokken is bij internationale congressen op voet en enkel gebied, maar ook betrokken is bij onderwijs aan internationale orthopedisch chirurgen.

Specialie Aandachtsgebieden

 • Algemene orthopedie
 • Sport letsels van de knie
 • Kijkoperaties van heup en enkel
 • Prothesiologie van de enkel en de heup
Voor een uitgebreid CV, zie www.drhaverkamp.com

Bekijk hier de waarderingen voor Dr. Haverkamp op Zorgkaart Nederland

De orthopeden van MC Slotervaart

De vakgroep Orthopedie bestaat uit de volgende orthopeden:
  • Dr. H. van der Vis
   Dr. H. van der Vis is sinds 2012 afdelingshoofd en opleider van de afdeling Orthopedie.
  • Dr J. Cheung
   Dr J.Cheung is sinds 2009 lid van de staf Orthopedie van het Slotervaartziekenhuis.
  • Dr. D. Haverkamp
   D. Haverkamp is sinds 2012 lid van de staf Orthopedie.
  • Dr. L. Beimers
   L. Beimers is sinds 2013 lid van de staf Orthopedie.
 • Dr. D. Hoornenborg
  D. Hoornenborg is sinds 2014 lid van de staf Orthopedie

Meer informatie

Als u als patiënt meer informatie wilt, of als u denkt dat uw probleem opgelost kan worden met een van de hier voorgestelde behandelingen. dan kunt u via deze site een consult aanvragen bij Dr. D. Haverkamp of Dr. D.Hoornenborg in het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam. Wij streven ernaar om u binnen enkele dagen op de polikliniek te mogen verwelkomen. Ook kunt u bij ons terecht indien de wachttijd voor uw ingreep elders te lang is. Binnen het Slotervaartziekenhuis streven we ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijd voor een poliklinische afspraak is kort.