Drs. Daniel Hoornenborg

Daniël Hoornenborg (1978) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en volgde de opleiding tot Orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum, Spaarne Ziekenhuis en het Slotervaartziekenhuis.
Gedurende zijn opleiding was hij bestuurslid en voorzitter van de Vereniging voor Orthopedisch Chirurgische Arts-assistenten (VOCA). Tevens maakte hij deel uit van het Concilium Orthopedicum van de Nederlands Orthopedisch Vereniging (NOV).
Na zijn opleiding werkte hij als chef de clinique in het Deventer ziekenhuis. Tussen 2014 en 2019 was hij werkzaam als staflid orthopedie in het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam en met ingang van 1 januari 2018 als staflid orthopedie van Xpert Clinic Amsterdam.
– Registratie orthopedisch chirurg traumatoloog, augustus 2013.
– Lidmaatschap van wetenschappelijke verenigingen: Nederlandse orthopaedische vereniging (NOV)
– Nederlandse vereniging voor arthroscopie (NVA)
– Nederlandse vereniging voor orthopaedische traumatologie (NVOT)

Specialie Aandachtsgebieden

  • Algemene orthopedie
  • Sport letsels van de knie
  • Gewrichtvervangende operaties van heup, knie en enkel
Bekijk hier de waarderingen voor Dr. Hoornenborg op Zorgkaart Nederland

De orthopeden van Xpert Clinic

De vakgroep Orthopedie bestaat uit de volgende orthopeden:
    • Dr. H. van der Vis
    • Dr. D. Haverkamp
  • Dr. D. Hoornenborg

Meer informatie

Als u als patiënt meer informatie wilt, of als u denkt dat uw probleem opgelost kan worden met een van de hier voorgestelde behandelingen, dan kunt u via deze site een consult aanvragen bij Dr. D. Haverkamp of Dr. D.Hoornenborg in de Xpert Clinic te Amsterdam. Wij streven ernaar om u binnen enkele dagen op de polikliniek te mogen verwelkomen. Ook kunt u bij ons terecht indien de wachttijd voor uw ingreep elders te lang is. Binnen de Xpert Clinic streven we ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijd voor een poliklinische afspraak is kort.