Externe bronnen (links)

Er is op het internet een hoop informatie te vinden over enkelarthrose en de mogelijke behandelingen.
Wij hebben voor u een aantal homepages geselecteerd die u, indien u dat wil, verdere informatie verstrekt over enkelarthrose en de behandeling daarvan.

Nederlandse Sites

De vakgroep Orthopaedie van het MC Slotervaart heeft een opleidingserkenning P3 in het opleidingscluster met het AMC, Tergooiziekenhuizen en Amphia Ziekenhuis.
Dé patientenvoorlichting site van de Nederlandse Orthopaedisch Vereniging NOV.
De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland is een landelijke patiëntenorganisatie, die opkomt voor de belangen van alle mensen met een reumatische aandoening en aangesloten patiëntenverenigingen.
ArtroseZorgnet is een netwerksite voor mensen met artrose van heup of knie en hun zorgverleners. .

Protheseregisters

De LROI is een Nederlands register voor gewrichtsprothesen (heup, knie, enkel, schouder, elleboog, pols, vinger en duim) die in Nederland geplaatst zijn. De jaarreportages zijn voor ieder toegankelijk
Het Engelse National Joint Registry publiceert jaarlijks een overziocht van de in het Verenigd Koninkrijk geplaatste ortthopedische implantaten. klik hier voor de meest recente uitgave

Meer informatie

Als u als patiënt meer informatie wilt, of als u denkt dat uw probleem opgelost kan worden met een van de hier voorgestelde behandelingen, dan kunt u via deze site een consult aanvragen bij Dr. D. Haverkamp of Dr. D.Hoornenborg in de Xpert Clinic te Amsterdam. Wij streven ernaar om u binnen enkele dagen op de polikliniek te mogen verwelkomen. Ook kunt u bij ons terecht indien de wachttijd voor uw ingreep elders te lang is. Binnen de Xpert Clinic streven we ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijd voor een poliklinische afspraak is kort.